27 juni 2019

Zeemeerminnen in silhouette

Wat een prachtige vriendschapskaart heeft Nadège voor ons blog gemaakt! Deze twee zeemeerminnen genieten samen van hun leuke onderwatervrienden. Ze gebruikte hierbij Petra's nieuwste mal op verrassende wijze.

27jun19 Nedege1Stans uit wit printerpapier het grootste frame uit Petra's set en gebruik dit als masker om een mooie zeeachtergrond in te maken. Leg het op een stuk wit stempelpapier en bewerk het met een heel lichtblauwe inkt en vervolgens met een andere tint lichtblauw. Leg nu het stencil eroverheen en bewerk dit met iets donkerder blauw. Haal het stencils weg, maar laat je zelfgemaakte masker zitten. Stempel hieroverheen de randen met zeewier met zwarte inkt. Stempel nu de rest van het taffereel. Traceer de buitenste lijn van het masker met een zwarte fijnliner op het stempelpapier. Haal het masker eraf en knip de vorm uit, zdat er een kleine witte rand overblijft. Plak het op een stuk design papier en knip dit iets groter uit, zodat er een matje achter de afbeelding ontstaat.

27jun19 NedegeSnijd een basiskaart uit wit cardstock. Mat hierop een laag design papier en vervolgens een laag zwart cardstock. Plak de gestempelde zeemeerminnen op de basiskaart. Stempel de tekst op wit papier, knipdit uit, plak het op zwart cardstock en knip dit iets groter uit. Plak het onderaan de kaart. Voeg tot slot wat blauwe diamond gems toe.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen