22 april 2022

Beautiful Butterfly

Deze prachtige, grote vlinder kan de bloemenpracht die Julie op deze kaart maakte niet weerstaan. De nieuwe Craftables Art Texture XL Floral geeft je kaart in een handomdraai een lentegevoel mee.

22apr22 Julie

Start met de kraft basiskaart en mat hierop een laag uni karton. Neem vervolgens een stuk glad wit karton van 16,5 x 11,5 cm en bevestig het bloemenstencil met Craft tape erop. Gebruik Distress Oxide naar keuze en breng dit met een borstel door het stencil aan. Julie gebruikte drie kleuren. Plak het op de kaart. Stans de Art Texture XL Floral uit oranje cardstock en plak dit verhoogd met foam tape op.

Stempel de vlinder met Versafine, strooi er gouden emboss poeder op en verhit het met de heat tool. Laat het afkoelen, stans de vlinder uit en kleur het met dezelfde kleuren inkt als de achtergrond. Plak het rechtsonder op de bloemenstans.

Stans drie banners, waarvan twee uit wit en de grootste uit oranje cardstock. Bewerk de middelste met het bloemenstencils zoals de achtergrond. Stempel een tekst op de kleinste banner. Plak ze op elkaar en bevestig het op de kaart. Voeg tot slot rhinestones toe aan de antennes van de vlinder en de kernen van de bloemen.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen