24 mei 2022

Blij met een vriendin zoals jij

Vriendschap is een 'work in progress'; werk in uitvoering. Vriendschap is mooi en waardevol! Echt iets om te vieren en te delen door middel van een zelfgemaakt kaartje! Dus voor wie maak jij er een?

24mei22 Marjolein1A

Snijd een dubbele vierkante witte kaart van 14,5 cm x 14,5 cm. Bewerk deze met het bloemen maskstencil en inkt. Stans het frame 4x uit wit cardstock en 1x uit zilverkleurig cardstock. Plak alle frames op elkaar met de zilveren bovenop. Gebruik het restje witte cardstock van het frame om de bloem op te stempelen met zwarte inkt.

24mei22 Marjolein2A

Kleur deze gedeeltelijk in en spetter er met dezelfde kleur inkt wat spetters op. Stans de potloden 2x uit wit cardstock en kleur eentje van elk met dezelfde inkt als de bloem. Stans de puntenslijper uit zilver cardstock. Plak alles op zoals het voorbeeld en stempel de vriendinnen tekststempel met zwarte inkt. Werk af met wat rhinestones.

Groetjes, 
Marjolein

Overige materialen: Versamagic inkt: GD-11 (Mango Madness), GD-75 (Pink Petunia), GD-54 (Perfect Plumeria), Wit fluweel cardstock, Penseeltje, blendingtool/ blendingbrush, Zwarte inkt: StaZ'On Ink - Jet Black


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Mooie kaart! groetjes Betha