27 mei 2023

Een dag op het strand

Julie maakte deze leuke mixed media kaart in zomerse sferen. Door de Creatables Sea Foam te gebruiken lijkt het net een echt strand.

27mei23 Julie

Begin door zelf strandkleurig achtergrondpapier te maken. Spray verschillende kleuren in zee en strand kleuren op glad, wit cardstock en laat dit goed drogen. Eenmaal droog kies je de stukken die het meeste op strand en zee lijken en mat dit op een stuk blauw cardstock. 

Stempel en stans de parasol en kleur deze vervolgens in met alcohol markers. Stans de zeemeeuwen, vuurtoren, schuim en de wegwijzer uit wit cardstock. Stans de golven uit blauw cardstock. Stans de vuurtoren nogmaals uit oranje cardstock. Knip van de witte vuurtoren verschillend delen uit en plak deze op de oranje vuurtoren. Plak alles op de kaart zoals op het voorbeeld.

Stans de wegwijzer nogmaals uit wit cardstock en knip de drie bordjes af. Stempel hierop de teksten en plak ze op de andere wegwijzer. 

Stans de schelpen uit stukken overgebleven, strandkleurig papier dat je eerder gemaakt hebt en plak ze op het strand en het middelste bordje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen