23 september 2022

Kerstliedjes in de sneeuw

In de oktober collectie vinden jullie een aantal materialen die Eline Pellinkhof en ik samen hebben mogen ontwerpen. Een vrolijke kerstcollectie met de Kerstman en zijn vrouw en Kerstelfjes!

23sep22 Marleen1Snijd een topvouwkaart van 14,5 x 10 cm uit fluweelwit karton. Snijd roze van14 x 9,5 cm en roze dessinpapier van 13,5 x 9 cm, plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Snijd een strook rood dessinpapier van 10 x 6,5 cm en plak op. Stans de cirkel met de diameter van 10,5 cm uit goud, de tekstcirkel 'Let it snow' uit wit en de cirkel met de diameter van 9,2 cm uit het lichtgroene dessinpapier. Plak de laagjes op elkaar en het geheel op de kaart zodat de cirkel aan de bovenkant ca. 1,5 cm uitsteekt. Snijd een strook snowpaper van 14,5 x ca. 3 cm, knip de bovenkant golvend af en plak op.

23sep22 Marleen2

Stans de lantaarn uit goud en de twee binnenste delen uit goud glitterpapier. Plak op de kaart. Stans de onderdelen uit de verschillende kleuren om de 3 zingende elfjes te maken. Plak in elkaar en op de kaart. Geef hun wangetjes wat kleur met een roze potlood en maak bij de open oogjes een klein wit stipje met een gelpen. Werk de kaart verder af met enamel dots en pearls.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen