6 mei 2022

Lekker smullen!

De zakjes van deze maand zijn super handig om een kleinigheidje in te verpakken. Ik heb een Kraft bag gevuld met koekjes en het zakje helemaal in stijl gedecoreerd.

6mei22 Sigrid1Stans de onderdelen van de strik uit wit kaartenkarton. Gebruik het mask-stencil op op de bovenste strik koffiebonen te embossen. Kleur de geembosde delen met gathered twigs en ground espresso Distress inkt.
Vul het zakje met koekjes (assorti). Vouw het zakje dicht en prik door het bovenste gedeelte een gaatje. Gebruik dit gaatje om de strik met een donker bruine splitpen vast te maken en zo het zakje dicht te sluiten.

Stans en embos de koekjes, het rietje en de koffiebeker onderdelen uit wit kaartenkarton. 

Gebruik het mask stencil om koffiebonen op de beker te embossen. Kleur de deksel met worn lipstick Distress inkt. Kleur het rietje met salvaged patina Distress inkt. Kleur de overgebleven onderdelen met scattered straw, gathered twigs en ground espresso Distress inkt bruin. Plak de koffiebeker op het zakje.

Kleur de bisquitjes met scattered straw en vintage photo Distress inkt.
Kleur de chocolate chip cookies met gathered twig en vintage photo. Doe de uitgestanste koekjes weer in het malletje en kleur met ground espresso Distress inkt de stukjes chocolade nog wat donkerder. Kleur de macarons in verschillende kleuren. Hier zijn salvaged patina, wild honey en worn lipstick Distress inkt gebruikt.

6mei22 Sigrid2
Laat de krakeling nog even in de mal zitten en smeer wat Texture paste (Dutch Doobadoo 870.000.001) in de kleine gaatjes. Haal de mal eraf en laat de pasta goed drogen. Kleur de krakeling met vintage photo Distress inkt. Wrijf daarna de gedroogde pasta nog even op zodat hij weer wat witter wordt en het lijkt of er suiker op zit.
Plak de koekjes op het zakje.

Stempel de tekst met verschillende kleuren bruine stempelinkt op wit kaartenkarton. Stans de banner uit. Verkort de banner zo zodat hij de juiste maat voor de gebruikte tekst krijgt.
Plak deze ook op het zakje.

En klaar is je verrassingszakje.
Groetjes,
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen