3 augustus 2019

Prettige kerstdagen

Wat zijn ze leuk, de mandala stempels! Om in te kleuren, in laagjes op te bouwen, voor zomerse kaarten, maar ook voor de kerstkaarten te gebruiken! Ik combineerde de stempel met de Magnificent Die en het nieuwe brocante label en maakte zo een Kerstornament kaart! 3aug boukje.1

-Stans en embos de Magnificent Die uit stevig wit karton. Stempel de mandala in het midden en kleur in met Derwent kleurpotloden, laat de buitenste rand wit, deze geef je straks kleur met de achtergrond.

-Stempel nog twee keer de mandala op wit papier, kleur bij de ene de rand bladeren in, bij de andere de bloem, hier gebruikte ik ook de Tombow stiften voor wat fellere kleuren. Knip uit, knip hierbij kleine inknipjes tussen de (bloem)bladeren en vouw de punten even dubbel.

-Bewerk de achtergrond met Distress Ink Salty Ocean, Pine Needles en een beetje Mowed Lawn langs de randen, laat de kleur van de buitenrand stempel licht. Bouw nu de stempel op met de bladerrand en de bloem en zet witte stipjes met een Poscapen.

-Stans de Magnificent Die nu nogmaals uit een dubbele kaart door de stans een stukje over de vouw te leggen en te stansen (even vastzetten met stukjes tape) Plak hierop je bewerkte deel, maar laat de bovenkant zover open, dat er een label inpast.

-Stans en bewerk je label met Distress Ink en spetters water en stempel de tekst. Maak af met een lintje, bloemetje en uitgeknipte blaadjes van de stempel. 3aug boukje.2

 

Schuif het label in de gemaakte pocket aan de voorkant van de kaart.3aug boukje.3

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

Groetjes Boukje.

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen