5 februari 2023

Set mini slimline kaarten

Met de nieuwe Slimline mini mallen kun je leuke kleine kaartjes maken. Ze zijn groot genoeg om er een kaart mee te maken waar je veel werk van maakt. Maar je kunt het ook gewoon rustig houden.

5jan23 Sigrid1Voor 2 kaarten heb ik wit kaartenkarton gebruikt van 15 x 15,5 cm. Deze heb ik dubbelgevouwen zodat er een dubbele kaart ontstond van 15 x 7,75 cm. Zo heb je aan alle kanten van de mini Slimeline mal evenveel ruimte over.

5feb23 Sigrid2Stans uit hetzelfde dessinpapier de 2 grootste mallen van de Minisline mal. Stans uit de kleinste de 2 vierkanten. Stans de 2 vierkanten uit een andere kleur dessinpapier. Plak alles op een witte dubbele kaart van 15 x 7,75 cm. Stans de wrapper uit wit kaartenkarton. Stans de takken en de strik uit kraft kaartenkarton. Bewerken met gathered twigs Distress inkt. Stans de bladeren, takken en stelen uit groen kaartenkarton. Bewerk dit met forest moss Distress inkt. Stans de bloemen en de krul uit wit kaartenkarton. Stans de harten van de madeliefjes uit stempelpapier en kleur deze met alcohol markers geel. Stempel de tekst met zwarte stempelinkt op wit kaartenkarton. Snijd dit uit en plak dit op kraft kaartenkarton. Snijd dit 2,5mm groter uit. Plak alle losse onderdelen op de kaart.

5feb23 Sigrid3

Stans de de grootste Mini slimline mal 2x uit stempelpapier. Ril 1tje op 3,5cm. Plak beide op elkaar zodat er een staande dubbele kaart ontstaat. Stans de mal met stippellijn uit stempelpapier. Stempel hierop de gnoom, de gieter en de bloemen met lichte stempelinkt. Stempel hieronder een tekst met zwarte stempelinkt.

5feb23 Sigrid4

Kleur deze in met alcohol markers. Plak deze op de dubbele kaart.

5feb23 Sigrid5

Stans de mal met stippelrand uit dessinpapier. Maak met groen en blauw dessinpapier een landschap. Plak dit op het dessinpapier. Stans de grootste mal uit dessinpapier. Plak alles op een witte dubbele kaart van 15 x 7,75 cm. Stans de de eendjes en de lisdodde uit en plak alles op de kaart. Breng met een witte gelpen en een rood potlood nog wat accenten aan.

Heel veel succes als je een van de kaarten gaat maken.
Groetjes,
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen