1 december 2019

Sint & Piet

In de winkel vond ik van die mooie grote gouden Sinterklaas munten van chocolade... bij het zien schoot het idee om deze te decoreren gelijk in mijn hoofd. Geweldig leuk als schoencadeautje natuurlijk!

Maar ik kon het niet laten... ik heb er 4 gemaakt, voor de dames op het Marianne Design kantoor. Tja en Marianne kent mij te goed want ze had gelijk door dat ze van mij kwamen, hihi. Had ik nog zo mijn best gedaan om het als 'Sinterklaas' te versturen. Maar dat mag de pret niet drukken, post met cadeautjes is altijd leuk toch?!

1dec19 MarleenDe munten die ik vond in de winkel hadden een diameter van 9,7 cm. (Ik heb ze bij meerdere winkels zien liggen en allemaal waren ze wel mini of meer dit formaat.) Voor het decoreren snijd je met een cirkelsnijder een cirkel met een diameter van 8,7 cm uit zwart/wit dessinpapier. Uit het bruine dessinpapier snijd je een cirkel met een diameter van 7,5 cm. Plak deze op elkaar en met een stukje tape op de achterkant van de munt. Stans de jute zak uit kraft en bewerk deze met inkt (Distress Ink - Walnut stain) en plak deze met 3D tape op de munt. Stans ook het strikje uit, twee cadeautjes met versieringen en labeltje en het lekkers. Snijd een bannertje van 1 x 3,5 cm, bestempel deze met de tekst, bewerk met embossing poeder ( Stampendous White EP100) en verhit met een heattool. Plak alles in elkaar en decoreer de munt hiermee volgens voorbeeld.

Lieve groetjes, Marleen

 


Gebruikte materialen

CS1042

Pietenpost by Marleen (NL) Niet meer leverbaar

CR1488

Presents by Marleen Niet meer leverbaar

CR1487

Presents bag by Marleen Niet meer leverbaar

PK9164

Winter days by Marleen Niet meer leverbaar

PK9159

Swedish Winter Niet meer leverbaar

PK9151

Royal Christmas Niet meer leverbaar

PK9149

Do what you love Niet meer leverbaar

CA3134

Mirror paper - gold Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen