23 juli 2024

Spetterende verjaardag voor jou

Wat is het heerlijk om een verfrissende duik in een zwembad te doen op een warme zomerdag. De apen op mijn kaart weten wel raad met dit luxe zwembad en maken er een spetterend zwemfeestje van!

23jul24 Marleen1

Stans de basis van de Craftable 'Box card smal' 2x uit gele cardstock. Snijd voor het voorste deel dessinpapier van 13 x 12 cm en plak op met tape langs de randen. Stans nu uit raam hieruit. Stans de tropische bladeren en de zon uit. Plak op aan de binnenkant van het achterste deel van de kaart. Stans de bovenste rand van het zwembad uit en de rand voor daaronder. Plak aan elkaar vast en snijd aan beide zijden 2 cm eraf. Maak aan beide zijden op 1cm vanaf de rand een rillijn. Vouw die een stukje om, dit zijn nu de plakstrookjes om de rand in het zwembad te plakken. Doe hetzelfde met het water en het golvende water voor in het zwembad. Stans beide uit blauw (het gladde water ca. 4,5 cm hoog en het golvende ca. 3 cm hoog), snijd het zodat het nog 17 cm breed is, ril beide zijkanten om zodat je ook daar 2 plakstrookjes van 1 cm breed hebt. 

23jul24 Marleen2

Stans het trapje uit goud en de zwembad uit dessinpapier. Plak beide op de zwembadrand en alvast in het achterste deel van de kaart op ca. 1 cm vanaf de achterkant. Plak de rand met water op ca. 2 cm vast. Stans de aap en het opspattende water met de druppels uit de verschillende kleuren en plak de aap op een apart stuk papier zodat alle onderdelen een geheel worden. Knip het teveel netjes af en plak samen met het opspattende water in de kaart op ca. 3 cm vanaf de achterkant vast. Je hebt nu nog 3 losse plakstookjes. Plak nu de voorkant vast op de kaart en plak de 3 losse stroken ook vast. Stans de tweede aap uit, plak in elkaar en op de kaart. Stans een banner uit geel, bestempel met tekst en plak op. Stans verschillende bladeren en bloemen uit, plak in elkaar en op de kaart. Geef de wangen van de aapjes kleur met een roze potlood en zet met een witte gelpen een stipje in hun oogjes. Werk de kaart af met een paar enamel dots en rhine stones.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen