18 juli 2024

Toffe peer

Deze toffe peer gaat helemaal uit zijn dak! Wat een feest, hij baddert in de cocktail. Wenche gebruikte de citrusschijfjes uit de Shakables mix niet als schudmateriaal, maar plakte het op de kaart.

18jul24 Wenche

Begin met een vierkante, witte basiskaart en snijd de voorkant diagonaal door, zodat er nog een driehoek overblijft. Mat de voorkant met roze cardstock, designpapier, nog een laag blauw cardstock en gebruik voor de laatste laag wit cardstock en emboss dit het de hot foil mal. Mat de binnenkant met roze cardstock, lila cardstock en een laag designpapier. Plak alles op. Snijd uit blauw cardstock een rechthoek en plak deze midden op de binnenkant. Snijd nu een dubbel kaartje uit wit cardstock dat net iets kleiner is dan het blauwe vierkant en bevestig dit op het blauwe rechthoek.

18jul24 Wenche2Plak nu de onderkant van het driehoek vast. Mat op het witte rechthoek een laag designpapier en een laag wit geƫmbosst wit cardstock. Stans uit roze een grote cirkel en uit designpapier een matje. Plak deze op elkaar en op het rechthoek. Stans uit blauw cardstock de kleine cirkel en ook hiervoor een matje uit designpapier. Plak beide vast. Stans nu het blauw cardstock het glas en uit lichter blauw de inhoud van het glas. Stans de zwemband, en hoed uit designpapier en de peer uit groen cardstock en de bril en mond uit zwart en oranje. Bevestig alles op de kaart. Stempel de tekst op wit Stamping Paper, knip dit uit en plak het onderaan de cirkels op. Plak tot slot een aantal citrusschijfjes uit de Shakables mix op.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen