26 May 2020

Eline's Animals

Deze maand zijn er 2 nieuwe setjes uitgekomen van Eline, één met unicorns en één met panda's. Er zitten bijpassende snijmallen bij, super fijn! Voor het blog mocht ik aan de slag met deze twee sets. Ik maakte er 2 kinderkaarten mee, in vrolijke kleurtjes.

26mei20 Rianne1

Kaartje met de unicorns

Snijd uit fluweelpapier een dubbele kaart van 15 x 11 cm. Snijd zwart papier van 14,5 x 10,5 cm en fluweelpapier van 13,5 x 9,5 cm. Bewerk het fluweelpapier met een blendingtool en distress inkt (Candied Apple, Picked Raspberry, Ripe Persimmon, Salty Ocean, Squeezed Lemonade, Twisted Citron en Wilted Violet). Breng wat waterspetters aan zodat de inkt gaat werken en er vlekjes ontstaan. Stempel de unicorns en kleur in met een kleurmiddel. Stans ze uit met de bijbehorende snijmallen. Stans de grote letters uit soft glitter paper. Bepaal waar je de letters wilt hebben en stempel de teksten met versamark inkt en bewerk met zilver embossingpoeder en een heattool. Plak daarna de grote letters, unicorns en de wolkjes op het gekleurde papier. Plak het op het zwarte papier en vervolgens op de basiskaart. Werk de kaart af met een paar pailletten.

26mei20 Rianne2

Kaartje met de panda's

Snijd uit fluweelpapier een dubbele kaart van 11 x 15 cm. Snijd zwart papier van 14,5 x 10,5 cm en fluweelpapier van 13,5 x 9,5 cm. Bewerk het fluweelpapier met een stencil en distress inkt (Candied Apple, Ripe Persimmon, Salty Ocean, Squeezed Lemonade en Twisted Citron). Stempel de panda's en kleur in met een kleurmiddel. Stans ze uit met de bijbehorende snijmallen. Stans de grote letters uit soft glitter paper. Stempel de teksten met versamark inkt en bewerk met wit embossingpoeder en een heattool. Stans de teksten uit met de bijbehorende snijmallen. Plak de letters, panda's en teksten op het gekleurde papier. Plak het op het zwarte papier en vervolgens op de basiskaart.

Veel plezier en een hele fijne dag,
Rianne

 


Deel bericht

Share Share