15 September 2022

In een winter wonderland

Deze maand is mijn nieuwste Craftable 'Bear by Marleen' uitgekomen. Eerder tekende ik de Craftables 'Fox by Marleen' en 'Deer by Marleen'. Deze diertjes zijn natuurlijk geweldig leuk om bij elkaar op een werkstuk te gebruiken!

15sep22 Marleen1Stans de grote 'Slimline tags' uit kraft en stans de binnenkant uit dessinpapier. Stans de tekst 'Winter' en 'Wonderland' uit zilver en plak vast aan de achterkant van het rechthoekige dessinpapier zodat de tekst er aan de bovenkant achter vandaan komt. Plak het geheel op het label. Stans ook een stuk pearl paper uit de binnenkant van het label en stans daarna de golvende rand van de bovenkant. Plak deze over het blauwe dessinpapier. Stans het decoratieve stukje voor over de opening van het label uit zilver en plak op. Doe een stukje blauw lint samen met een stukje kant door de opening en zet dit vast met een strikje van wit hemp cord waar je ook twee kleine belletjes aan rijgt. 

15sep22 Marleen2

Stans vervolgend grote en kleine boompjes uit glanzend blauw en zilverkarton en snow paper. Plak de boompjes verspreid over het label op. Stans het hert en het vosje uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op het label. Stans ook de grote beer en haar kleintjes uit de verschillende kleuren. Plak de beren in elkaar en met 3D tape op het label. Maak met een potlood de wangetjes van alle dieren een beetje roze en maak een klein stipje in de oogjes en op de neusjes met een witte gelpen. Stans twee paddenstoelen uit, plak in elkaar en op het label. Werk het label af met pearls en rhine stones.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Used materials


Deel bericht

Share Share