6 januari 2019

Baby mobiel

Hoe zoet is deze mobiel? Zo wordt schaapjes kijken wel heel erg leuk. Deze decoratie staat heel leuk in de babykamer en kan prima als kaartje verstuurd worden.

6jan.JulieB1Stempel de drie schapenplaatjes in totaal 7 keer en kleur deze in met een medium naar keuze, Julie heeft ze gekleurd met Promarkers. Knip de plaatjes uit en plak aan de achterkant een stuk lint. Stempel hetzelfde aantal plaatjes opnieuw en knip ze eerst uit. Kleur vervolgens de achterkant grof in alsof het de achterkanten van de schaapjes zijn. Kleur niet de gestempelde kant, want dan komen ze niet overeen met de eerste schaapjes. Het rennende schaapje krijgt wel een mondje en oogje, omdat je deze van de zijkant ziet. Als ze gekleurd zijn plak je ze op de achterkant van de eerste schaapjes. 

Stans uit het Sweet Dreams design papier twee keer het floral frame. Met de grote cirkel uit de set stans je een effen roze cirkel en plakt het bloemenframe hierop aan beide kanten.  Stempel de teksten en knip deze in rechthoekjes en plak ze op de voorkant van enkele schapen. Stans vervolgens de kleine elfjes uit roze cardstock en plak ze op de linten net boven de schapen. Bij sommige elfjes lijkt het net of ze op de schaapjes zitten.

Maak twee gaten in het midden van de cirkel en knoop hier een touw doorheen waaraan je de mobiel op zult kunnen hangen. Maak vervolgens nog zeven gaten rondom en knoop hier de linten waar de schapen aan hangen doorheen. Je hebt nu een babykaart in de vorm van een mobiel!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Geweldig, wat een leuk idee! Groetjes Betha

  • Wat een origineel idee en mooi gemaakt