8 januari 2021

Een boeket buiten

Julie Baker heeft met Tiny's nieuwe stempel- en stansset dit prachtige boeket gemaakt. Je kunt zien dat het buiten in de tuin staat, want er dansen een prachtige vlinder en libelle omheen. 

8jan JulieBStempel de bloemen op een stuk wit stempelpapier dat geschikt is voor alcohol markers en kleur het in. Met een lichtgroene en roze marker heeft Julie er door middel van stipjes het boeket aangevuld. Stans de bloemen met het sierlijke vierkant uit. Neem het stencil en spons hier doorheen lichtroze inkt op de hoeken van het vierkant. Bewerk de randen met wat donkerdere roze inkt. 

Stempel de vlinder en de libelle op wit stempelpapier en stans ze uit. Je kunt de stanzen goed op hun plek houden met het tape. Kleur beide plaatjes in.

Stans uit design papier de twee grote vierkante frames uit Anja's set, emboss de grootste en bewerk deze met roze inkt. Plak de verschillende lagen op elkaar en mat het op een stuk donkergroen cardstock. Plak het geheel op een rechthoekige, witte basiskaart zodat er aan de onderkant een brede rand leeg blijft.

Stans uit donkergroen de vaas en plak deze verhoogd met foamtape aan de onderkant iets over de stelen van de bloemen heen. Stans uit wit cardstock een klein label, stempel hierop de tekst, knoop er een stukje twine doorheen en plak het op de vaas. Plak tot slot de vlinder en libelle op de kaart en maak het geheel af met wat plakparels.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel mooi! Groetjes Betha