15 oktober 2018

Een kop warme chocolademelk

 

Als straks het winterse weer zich aandient is het weer heerlijk genieten van een grote kop warme chocolademelk. Liefst met een grote toef slagroom! Hoe fantastisch is het dan om dit cadeautasje te krijgen met een leuke mok erop en met spulletjes erin om jezelf eens lekker met warme choco te verwennen.

15okt18 Wenche

Mat twee lagen design papier op een papieren tasje. Stans de takjes uit donkergroen cardstock, de mok uit design papier en de toef slagruim uit wit cardstock. Laat deze laatste in de mal zitten na het embossen en bewerk de open delen met witte structuurpasta. Plak alles op de tas zoals het voorbeeld. Stempel het ijskristal op de mok met versamark en emboss dit met wit poeder. Stempel de muis, kleur deze in en knip het uit. Plak deze rechtsonder op de takjes. 

Maak vervolgens een label. Plak hier een stukje design papier op. Stans twee bonbons uit design papier, bewerk deze net als de toef slagroom met structuurpasta en stempel een sentiment. Bind dit label met een stukje twine aan het tasje. Tot slot vul je het tasje met lekkers.

15okt18 Wenche2


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super leuke weggever zo! Groetjes Ela

  • Geweldig! Groetjes Betha