28 oktober 2023

Heb een Spooktastisch Feest

Ik zit helemaal in de herfst- en Halloweensfeer. Wat een heerlijk seizoen is dit, ook voor het maken van kaarten: lekker kleurrijk! Dit keer ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe Zig Zag strips (LR0836) in combinatie met de leuke Halloweenfiguurtjes (EC0201).

28okt23 Linda

Gebruik als basiskaart lichtoranje karton met de afmeting 19,8 x 21 cm en vouw deze dubbel (zodat je een rechthoekige kaart hebt van 9,9 x 21 cm). Stempel de figuurtjes van EC0201 en kleur ze in (ik gebruikte hiervoor alcoholmarkers). Knip of stans ze uit. Stans met CR1623 de buitenste rand uit paars karton en de binnenste rand uit papier voor inkt achtergronden. Bewerk de kleine rechthoek met Distress Oxide inkt (kleur: Hickory Smoke), met behulp van het spinnenweb-stencil PS8108. Stans vervolgens met LR0836 verschillende diktes en verschillende kleuren randjes en met CR1641 de letters 'feest' uit zwart karton. Plak alles op zoals het voorbeeld, gebruik voor het sprookje 3D foam om wat diepte aan te brengen. Stempel de tekst met CS1151 (plak daarbij het woord 'feestje' af, zodat deze niet gestempeld wordt. Bewerk de gestanste letters met Glossy Accents en geef de kaart wat oranje accenten met de Nuvo Drops in de kleur Ripened Pumpkin.

Overige materialen: 
Alcoholmarkers, Distress Oxide inkt: Hickory smoke, Diverse kleuren karton, Glossy Accents, Nuvo Drops Ripened Pumpkin, papier voor inkt achtergronden (ik gebruik Florence Watercolor Paper Smooth White 300g), stempelinkt, stempelpapier, 3D foam


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen