24 september 2023

Herfst ATC kaarten

Met de nieuwe herfstmaterialen van Marleen maakte Tina deze leuke ATC kaarten. Als je ze zo naast elkaar ziet is het echt een drieluik! Door de ker van de zonnebloemen met inkt te kleuren zijn ze net echt.

24sep23 Tina

Stans drie keer de ATC basis uit designpapier en een matje uit wit cardstock. Distress de randen van de witte delen met Distress Ink Vintage Photo en plak ze op de basiskaarten. 

Voor de linkerkaart: stans het hooi uit lichtbruin cardstock en een touw uit bruin, plak het touw over de baal hooi en plak vervolgens beide stukken hooi op de kaart. Stans uit wit cardstock twee zonnebloemen en breng ze op kleur met Distress Ink. Plak beide op. Stans uit zwart een kraai, stans uit wit een oog en plak deze op en voeg een pupil toe met zwarte fineliner. Plak de kraai op de kaart.

Voor de middelste kaart: stans de diverse onderdelen voor de vogelverschikker uit, zet hem in elkaar en plak hem midden op de kaart.

Voor de rechterkaart: stans uit drie tinten bruin de kruiwagen en plak hem in elkaar. stans uit lichtbruin cardstock het hooi en plak dit in de kruiwagen. Plak het op de kaart. Stans uit wit cardstock twee zonnebloemen, kleur ze met Distress Ink en plak ze op de kaart. Stans uit zwart een kraai, stans uit wit een oog en plak deze op en voeg een pupil toe met zwarte fineliner. Plak de kraai op de kaart.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen