16 september 2022

IJsberen in de bergen

Deze leuke berenfamilie speelt in de bergen. Julie gebruikte Anja's nieuwe stencil om dit winterse landschap te maken. Het is een waar pronkstuk geworden.

16sep22 Julie

Voor haar kaart heeft Julie het driehoek stencil gebruikt om de bergen te maken. Ze heeft twee driehoek kaarten gemaakt. Eentje vouwde ze dubbel als kaartbasis en de andere sneed ze doormidden. Alle lagen heeft ze gemat met designpapier en plakte ze vervolgens achter elkaar om de basisvorm te maken.

Zoals ze altijd doet stanste ze eerst alle onderdelen uit en plakte individuele onderdelen in elkaar zodat ze met de vormen kon schuiven en proberen tot ze tevreden was over de plaatsing op de layout. Ze sneed een kleine cirkel en beïnkte deze met grijze inkt en plakte het op de middelste bergtop als zilveren maan. Het huisje, de wegwijzer en de bomen op de achterste berg zijn tussen de lagen in geschoven en toen vastgeplakt om de scene diepte te geven.

Toen is Julie verder gegaan met de voorste panelen. Ze beïnkte de randen van de beren om ze wat te definiëren. Ze plakte de bomen, beren en de rest van de elementen op hun plek. Tot slot stanste ze de tekst, embosste deze en beïnkte het door de mal heen en plakte het op.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel erg leuk! Groetjes Betha