11 januari 2024

L voor Love & Liefde

Met het nieuwe craftstencil L maak je natuurlijk weer de leukste lentekaartjes. Maar de Letter L staat natuurlijk ook voor love en liefde. Omdat het volgende maand Valentijn is ben ik met dit leuke thema aan de slag gegaan. 

11jan24 Anouk

Ik heb het craftstencil 2 keer getekend en uitgeknipt. Op het achterste craftstencil heb ik op 5 centimeter van de bovenkant een rillijn gemaakt en hier lijm op gedaan. Het voorste stencil heb ik hier opgeplakt zodat de kaart ook kan blijven staan. In het papierblok Welcome Fall by Marleen zit een mooie dieprode kleur Designpapier die perfect past bij dit love kaartje. In het midden van de kaart heb ik de nieuwe hearts in a circle geplakt die deze maand ook in de collectie zit. Om de kaart iets meer diepte te geven heb ik in de cirkel ook een shaker gemaakt. Ik wilde natuurlijk ook graag een diertje van Eline gebruiken op mijn kaart die ook begint met de letter L dus mijn keuze viel direct op de lieveheersbeestjes. Deze lieve diertjes kun je natuurlijk in verschillende houdingen maken. De lieveheersbeestjes heb ik een hartje in hun handen gegeven die uit de nieuwe cirkel komt vallen als je hem stanst. De tekst love heb ik gemaakt met het Lower case alfabet. De letters heb ik twee keer gestanst zodat hier wat meer diepte in komt. Voor de onderste letters heb ik de roze kleur uit het papierblok welcome fall gebruikt. Het bovenste lieveheersbeestje heeft de tekst lieve groetjes in zijn handen en deze tekst zit in de nieuwe stempel dieren groetjes van deze maand. De tekst heb ik gestempeld op de tekst labels van Marleen. Om het kaartje af te maken heb ik nog wat lossen hartjes op de kaart geplakt. Nu moet ik alleen nog gaan bedenken wie ik ga verrassen op 14 februari!

Lieve groetjes Anouk


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen