22 juni 2022

Message in a bottle

Kijk eens wat Julie op het strand gevonden heeft! Het een een fles met een boodschap erin. De fles is gestempeld met Tiny's nieuwe stempel- en stansset. Je kunt hier enorm veel kanten mee op.

22jun22 Julie

Snijd een stuk cardstock van ongeveer 13 x 13 cm en stempel de de achtergrondstempel Beach (CS0969) met sepia inkt. Mat het op een stuk blauw cardstock en het geheel op een basiskaart, plak het nog niet vast. Stans de fles uit mica en gebruik Stazon inkt om de fles op de mica te stempelen - de Stazon inkt hecht direct aan de mica en smeert niet uit zoals bij andere inkten. Stempel de kurk op kraft en het opgerolde papier op with cardstock, stans beide uit en kleur het iets in.

Bepaal waar je de fles in het zand wil hebben en maak een inkeping in de bestempelde achtergrond zodat je hier de fles in kunt schuiven. Plaats eerst het opgerolde papiertje erin en plak het vast. Vervolgens plaats je de fles er overheen en plakt deze vast. Stempel uit wit cardstock een label, stempel de tekst erop en knoop het met een stukje touw aan de hals van de fles. 

Stans de vogels uit wit cardstock en beïnkt de randen licht. Stans tot slot de stukjes gras en plak deze op de kaart - plaats er vooral wat op de inkeping waar de fles in de kaart steekt.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel leuk! Groetjes Betha