30 april 2019

Natte voeten op de steiger

Deze mooi nautische kaart van Julie Baker laat een prachtig strandtafereel zien. De bootjes liggen aangemeerd en zo te zien is er net iemand met natte voeten over de steiger gelopen. Wat geeft die embossing een leuk effect!

30april JulieB

Maak de achtergrond door met Distress Oxide in zeetinten te inkten door het stencils heen. Verwijder het stencils en spray met wat water zodat de kleuren in elkaar vloeien. Laat dit aan de lucht drogen of droog het met een heat tool. Plak het vervolgens op een blauwe basiskaart. 

Stans het plaatje uit met het vierkante frame en stans het frame uit blauw cardstock. Stans de verschillende elementen zoals het net, de touwen, steiger en ton uit kraft. Emboss de steiger stans met de voetstappen mal om het effect van natte voetstappen op het hout te krijgen. 

Stans de houten wegwijzer en zeemeeuw uit design papier.  Om de tekst in delen te kunnen stempelen knipte Julie te woorden los. Je zou ook een deel van de stempel kunnen beïnkten en dan stempelen. Plak de verschillende stansen op de kaart zoals op het voorbeeld. Gebruik foam tape om de wegwijzer op de plakken voor wat meer diepte.

Groetjes,
Julie Baker


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Gave kaart

  • Leuk gechreven, krijg gelijk zin om te knutselen, " bmet naate voeten op de steiger" mooi foto's en <a href="https://www.seovyo.nl/webdesign/">webdesign</a>

  • Super mooie kaart en wat leuk met de "natte" voetstappen op de steiger! Groetjes Betha