30 april 2019

Natte voeten op de steiger

Deze mooi nautische kaart van Julie Baker laat een prachtig strandtafereel zien. De bootjes liggen aangemeerd en zo te zien is er net iemand met natte voeten over de steiger gelopen. Wat geeft die embossing een leuk effect!

30april JulieB

Maak de achtergrond door met Distress Oxide in zeetinten te inkten door het stencils heen. Verwijder het stencils en spray met wat water zodat de kleuren in elkaar vloeien. Laat dit aan de lucht drogen of droog het met een heat tool. Plak het vervolgens op een blauwe basiskaart. 

Stans het plaatje uit met het vierkante frame en stans het frame uit blauw cardstock. Stans de verschillende elementen zoals het net, de touwen, steiger en ton uit kraft. Emboss de steiger stans met de voetstappen mal om het effect van natte voetstappen op het hout te krijgen. 

Stans de houten wegwijzer en zeemeeuw uit design papier.  Om de tekst in delen te kunnen stempelen knipte Julie te woorden los. Je zou ook een deel van de stempel kunnen beïnkten en dan stempelen. Plak de verschillende stansen op de kaart zoals op het voorbeeld. Gebruik foam tape om de wegwijzer op de plakken voor wat meer diepte.

Groetjes,
Julie Baker


Gebruikte materialen

PS8032

Tiny's ocean Niet meer leverbaar

MB0180

Matties Mooiste - boats Niet meer leverbaar

LR0598

Footprints Niet meer leverbaar

LR0597

Tiny's beach jetty Niet meer leverbaar

CR1469

Doodle square Niet meer leverbaar

CS1018

Dream sentiments UK Niet meer leverbaar

LR0535

Wooden signpost Niet meer leverbaar

CR1409

Tiny's Fishnet Niet meer leverbaar

CR1405

Nautical Rope Niet meer leverbaar

LR0434

Creatable: Barrel Niet meer leverbaar

LR0418

Creatable - Ropes Niet meer leverbaar

CR1279

Tiny's Ocean set Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen