10 februari 2020

Voor een lief persoon

P2050079Maak een hartjeskaart voor je liefste moeder voor Valentijn, je liefste dochter of een ander lief iemand. Marianne heeft dit leuke patroon uitgewerkt en de bijpassende mallen die bij de Craftable Cross Stitch Hart zitten gebruikt als basis op dit leuke kaartje.

Neem het patroon voor het hartje over van de download, die vind je hier terug, klik op de afbeelding:
hartje Cross Stitch 2020Stans het borduurhart met wit papier en orduur het hartje met 6 draadjes borduurgaren. Stans dit weer uit met het kleinste basis malletje uit de Craftable set. Stans met de grootste basis mal uit Papicolor Fuchsia (912) nog een hart en plak deze op elkaar.
Stans uit wit papier de kleinste basis mal en stempel hierop de tekst met Memento Rose Bud. Stans met de grote basismal nog een hart uit een uni-kleur roze uit het Little Miracle papierbloc van Eline. Maak van een design papier uit ditzelfde bloc een dubbele kaart van 10 x 15 cm. Het leuke van dit A4 papier is dat de binnenkant van de kaart nu een uni kleur roze heeft doordat dit papier dubbelzijdig is. Embos een stuk wit papier met de Hartjes embosfolder en snij deze op 9 x 14cm formaat. Plak deze op de basis kaart.
Plak de 2 hartjes een beetje speels van mekaar op de kaart. Je kunt ook een beetje diecutting foam gebruiken om de hartjes wat meer omhoog te laten komen.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • lieffffffff
    grkarin

  • Leuk Valentijnskaartje is dit! ♥️
    Groetjes van Afke

  • Oh wat een lief kaartje

  • wat een leuke kaart

  • Heel mooi! Groetjes Betha