8 augustus 2019

Gate fold boom

De nieuwe Gate Fold mallen zijn enorm veelzijdig, zo ook de kerstboom. Deze schitterende kerstkaart van Wenche laat de boom heel mooi zien en verbergt bovendien nog een verrassing binnenin!

8aug Wenche1Begin met een strook wit cardstock van 15 x 30 cm. Ril deze op 7,5 en 22,5 cm.  Vouw het zo dat er een kaart ontstaat met voor twee gelijke panelen. Bekleed deze met een mat van rood cardstock en daarop design papier. Snijd uit ander design papier twee smallen stroken en plak deze aan weerszijden. Stans vervolgens de twee delen van de Gate Fold mal uit rood cardstock en plak deze op de voorkant. En nu naar de binnenkant.

8aug WencheBekleed de zijpanelen aan de binnenkant met rood cardstock en daarop een smal strookje design papier. Plak op het middengedeelte een mat rood cardstock, zilver glitterpapier en design papier. Stans of knip het plaatje uit en plak deze in het midden. Neem wat Shaker Snow en strooi dat op het plaatje, laat hierbij de randen van het plaatje vrij. Neem een rond schudvenster en plak dit over het plaatje en de Shaker Snow heen. Stans tot slot uit rood cardstock het frame en plak dit over de plakrand van het schudvenster heen. Sluit de kaart door er een dun stukje twine omheen te binden. Het fijne aan deze schudvensters is dat ze niet zo hoog zijn en je de kaart dus nog redelijk goed kunt sluiten.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen