20 februari 2022

Sierlijk handtasje

Zo is cadeautjes geven wel heel erg leuk! Gudrun maakte dit handtasje en gebruikte daarbij Anja's nieuwe randmal voor de basis. Het plaatje van Mattie en het kleine elfje maken het geheel compleet.

20feb22 Gudrun

Tasbasis: Neem een stuk lichtroze cardstock van 30,5 x 21 cm en vouw dit in de lengte op 12,5 cm , 17,5 cm en 30 cm. De rest is plakrand voor.

Zijkanten: Snijd twee keer uit lichtroze cardstock 15 x 5 cm. Vouw op beide zijden in de lengte links en rechts 1 cm om als plakrand, onder 1 cm plakrand. Maak een vouw in het midden en maak met een lineaal onderaan een driehoekje met een vouwbeen om zo het tasje iets naar binnen te laten vouwen. Plak de beide zijkanten in de basis van de tas.

20feb22 Gudrun2

Bovenkant: Snijd een stuk van 21 x 15 cm en vouw het om op 1 cm en op 4 cm. Stans en emboss aan de voorkant Anja's randmal. Plak het aan de basis van de tas vast.

Voor het handvat neem een stuk cardstock lichtroze en een stuk wit cardstock van 30,5 x 3 cm en vouw aan beide uiteinden op 2 cm en 4 cm. Vouw 2 cm om en plak het bovenop het tasje.

Versier het tasje met designpapier binnen en buiten. Maak een hanger door het elfje twee keer uit matgoud en 6 keer uit wit te stanzen, plak het op elkaar met het hangertje in het midden, zodat het aan het tasje gehangen kan worden. Stans het frame uit matgoud en een cirkel uit glittergoud en het plaatje, plak deze op elkaar en bevestig het geheel voorop het tasje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen