10 december 2022

Verjaardagsklok

Het is tijd voor een feestje! Julie maakte deze stoere grote kaart voor een jarige man. Zo verras je hem zeker op zijn verjaardag. Het stencil van de klok kun je als kaartvorm toepassen, maar natuurlijk ook zo op je kaart.

10dec22 Juliekopie

Begin met een witte basiskaart van 22 x 15 cm en mat hierop een laag donkerblauw cardstock en daarop een laag designpapier. Snijd een smalle strook designpapier, mat deze op donkerblauw cardstock en plak deze rechts van het midden in de hoogte op de kaart. Gebruik het stencil om de buitenste vorm van de clock op wit cardstock the tekenen en knip dit uit. Beïnkt de randen met marineblauwe inkt. Teken op designpapier de twee vormen aan beide zijden van de clock en knip deze ook uit. Plak ze op de witte klok. 

Stans uit marineblauw cardstock de 'Congratulations' cirkel en de woorden 'Happy' 'Birthday'. Stans ook de binnenste klok, de wijzers en cijfers uit. Bevestig de wijzers aan de binnenste kleine klok met een push pin. Plak vervolgens het geheel op de grote klok. 

Stans de tekst 'Hip hip hooray' uit wit cardstock en plak dit op een stuk op maat gesneden designpapier. Plak dit linksboven op de basiskaart. Stempel op een stuk wit cardstock de tekst 'Time for your birthday', knip dit uit en mat het op designpapier. Plak het onderaan de klok tussen de andere tekst. Maak de kaart af met wat enamel dots.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen