25 november 2021

Schitterende poinsettia's

Julie heeft de prachtige poinsettia stempel gecombineerd met de nieuwe borduurmal. Door de borduurmal in slechts een kleur te borduren geef je het een een klassiek effect. En zie je de besjes schitteren?

25nov21 Julie Snijd uit rood cardstock een stuk van 14 x 17 cm en stans aan de onderkant de borduurmal. Neem crèmekleurig garen en borduur het patroon, laat hierbij de binnenkant van de besjes leeg. Julie gebruikte washi tape om aan de achterkant de uiteinden van de draadjes vast te plakken. Neem een stuk wit cardstock en gebruik alleen de randmal van de borduurset en stans een mat uit die je aan de onderkant onder het rood vandaan laat komen voor wat contrast. 

Neem wit glad cardstock en stempel hierop de poinsettia's en kleur deze in met alcohol markers. Kleur met een gouden glitterpen de besjes in. Snijd het gestempelde stuk cardstock op maat, zodat het precies op het rode paneel boven het borduurwerk past en plak het op. 

Maak een witte, vierkante basiskaart en mat hierop een stuk designpapier. Tot slot plak je rhinestones in het midden van de geborduurde besjes en op de vier hoeken van het bestempelde paneel.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen